نشست یکپارچه سازی برنامه های اجرایی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای تحقق شعار مقاومت اقتصادی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیر پشتیبانی و امور رفاهی این دانشگاه و جمعی از کارشناسان حوزه خدمات و پشتیانی در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
نشست یکپارچه سازی برنامه های اجرایی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای تحقق شعار مقاومت اقتصادی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیر پشتیبانی و امور رفاهی این دانشگاه و جمعی از کارشناسان حوزه خدمات و پشتیانی در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به محدود بودن توان مالی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی کشور گفت: عینیت بخشیدن به سند و شعار اقتصاد مقاومتی یکی از کاراترین و موثر ترین راه های برون رفت از معضلات اقتصادی است.
دکتر اورنگ ایلامی، افزود: رعایت مصلحت و صرفه جویی در تامین نیازهای دانشگاه و حوزه های مرتبط یک اصل است و نیز تشخیص و تمیز دادن این موضوع که صرفه جویی الزاما ارزان خریدن نیست بلکه صرفه جویی نسبت طول عمر به قیمت کالاست، یک دانش محسوب می شود.
وی عنوان کرد: نگه داشت فیزیکی یکی از وظایف مهم سازمانی است، زیرا از هدر رفت سرمایه جلوگیری و مانع از پرداخت هزینه های ثانویه می شود.
وی در ادامه اشاره ای به معایب پراکندگی در خرید کالا و خدمات داشت و افزود: در راستای کاهش هزینه ها و دریافت خدمات مطلوب تر باید به سمت یکپارچگی و وحدت رویه پیش رفت چرا که قطعا منجر به تخفیف هزینه ها، خدمات پس از فروش مطلوب و نیز حمایت از تولیدات داخلی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بخش عمده سخنان خود را به وضعیت رفاهی کارکنان و پرسنل دانشگاه اختصاص داد و عنوان کرد: متاسفانه عدم برخورداری از امکانات رفاهی پرسنل آنچنان که در شان این طیف باشد، یک ضعف کلان بوده که نه تنها دغدغه اینجانب بلکه از دغدغه های وزیر بهداشت نیز است.
وی اذعان داشت: در سطح کشور نمونه های خوبی را می توان یافت که حاکی از ابتکارات جالب پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در مرتفع کردن مشکلات رفاهی با تکیه بر عنصر تعاون است و این دانشگاه با پتانسیل قریب 7 هزار نیرو می تواند گام های بزرگی در این راستا بردارد.
دکتر ایلامی در پایان خاطر نشان کرد: چنانچه بستر تعاون و تجمیع لازم و حداکثری پرسنل در راستای ایجاد مراکز رفاهی در سطح شهر یاسوج صورت پذیرد، دانشگاه قطعه ای زمین در اختیار این امر قرار خواهد داد.
مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در ادامه عنوان کرد: ایجاد کمیته فنی بازرگانی در دانشگاه نشان از عزم جدی رئیس و نیز هیات رئیسه در رصد و شفافیت اتفاقات مالی و متعاقبا دریافت خدمات با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در سطح این دانشگاه است.
وحید محمد حسینی با حساس خواندن امور حوزه پشتیبانی و خدمات، یادآور شد: با توجه به دستورات مذکور رئیس دانشگاه، ایجاد انضباط بیشتر در امور مرتبط با حوزه پشتیبانی و خدمات در دستور کار ما قرار داشته و از این پس تمامی استعلام ها، قراردادها و مناقصات از طریق ساختار یکپارچه صورت گرفته و هرگونه تخلف از این دستورات، متوجه فرد خاطی خواهد بود.
مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی استان، به کارگیری نیروی انسانی را نیز از این قائده مستثنی ندانست و اذعان کرد: جذب نیروی انسانی تحت هیچ عنوانی اعم از قراردادی، روزمزد و شرکتی بدون دستور رئیس دانشگاه ممنوع بوده و تبعات این گونه تصمیم گیری ها بر عهده شخص خطاکار است.5-142